nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

After among 3 to 4 years, FINALLY!

O. M. G 
After among 3 to 4 years, finally muncul semula adik tersayang ,
NUR SYAFIQAH OTHMAN !
happy giles neh, syukran ya Rabb.
ni dyee the only sister sy kat matri dulu


AMACAM ? COMEL ANN ? HEHEHE
btw, dy nie org panggil pyqa, adik angkat actually .
tp dulu masa stdy at MATRI, PERLIS laa.
dy da mcm adik kandung, coz yela jauh dgn famly time tu. bf pun mmg tade. haha
so berkasih sayang dgn si kecik comel neh. hehe.
rendu sgt seh kat dy, pyqa rendu akk tak ea ? :D
lama gila kita x jumpa and lost contact an.
tp akk tade amek adik angkat len da pun pas pyqa. hehe

si comel ni sweet sgt, bg sy at matri dlu dy lah dak pompan paling comel. haha
bukan sbb adik haa, tp mmg hakikat pun. tp dy x belagak, baik an.
sbb tu jadi adik akk an pyqa ;)
byk kenangan dgn pyqa kat matri dulu. mcm mcm jadi an.
sampai ade yg cri gdo ngn pyqa la kan. sian pyka. hehe

and tahun ni si kecik ni nak spm, so akk doakan pyqa berjaya,
focus on study keyhh, akk salu doakan kejayaan pyqa.
pasni jangan lupa akk aww, ade msa contact lah akk
and someday akk dtg sana jumpa pyqa insyaAllah ea.
take care dak cute <3
with lots of loves , hug and kisses by akka ' Anna Aziz' :)

2 ulasan:

syafiqah A.k.a syasya berkata...

hehe2..akak thanx ye..

Anna Aziz berkata...

welcome adik <3 :)