nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

' dun ask me why ' ' jangan tanya cek knpa lagii nohh '

bila kita ada bf/gf mesty mostly org akan tny aku knp kau sayang dy weh ? 
and ada gak yg komen , aku tgk dy bese je , knp ko pilih dy ?
advance lagi bile someone else datang and cakap, 

*i bole jaga u better them him lahh
*i bole bg ape je yg u nak lahh
*i rasa i lagi better dari dy
*i promise to make you happy if you leave him
*i will never make you cry like your passed
*knp you ta pena bg peluang kat i ?
*knp you sombong sgt ?

okey baca baik baik, kat sini saya maw jawabb semua soalan anda dulu dulu ;)

:) saya cintakan seseorang with no reason (:
* bukan sebab dye kacak*
* bukan sebab dye kaya and bole bagi sy everything tht i wish to have*
*sy bole usaha sendiri apa sy nakk*

:) saya pilih someone bukan sebab kelebihan yang dye ada*
*nak tawu knp ? sbb kalau sy sygkan someone sbb kelebihan yg dy ada, bila kelebihan tu hilang, sayangkah sy lagi pada dye ? *

:) saya mencari pasangan hidup bukan sekadar boyfriend mengisi masa lapang (:
*sebab saya bole wat mcm mcm benda lagi utk isi masa yg ada*

:) saya mencari imam yg ikhlas memikul tanggungjawab (:
*bukan sekadar jejaka yg hanya bijak berkata kata bermanis bahasa, tak tak*
*supaya saya bahagia hidup disisinya sepanjang hidup saya*
*cukup sekadar lelaki yg mengenal tanggungjawab, akan berada disisi saya susah n senang*

:) saya memandang kejujuran dan usaha kalian (:
*bukan sekadar 'ckp x serupa bikin'*
*and just appriciate sementara tak dapatt . hee. bsela kan. hakikat. :D*

That's all why i love someone with NO REASON and i just know in the middle of my heart, there's LOVE INSIDE , there's no reason why ... takde manusia yg sempurna, biarlah org ckp org yg sy syg mcm mana sekalipun, dy tetap yg terbaik utk saya and dy cukup utk saya .. "manusia diberi ujian yg berlainan kerana jalan hidup yg berbeza" insyaAllah apa saje kekurangan yg ada akan diatasi pelan pelan. moga hanya Allah pelihara hubungan kami dan biarlah hanya DIA yg memisahkan saya and dye ;)

And the love i made, will never turn to other side, no matter wut you do coz,
HEART CAN'T BE DEVIDED !
Tak ada manusia
Yang terlahir sempurna
Jangan kau sesali
Segala yang telah terjadi
Kita pasti pernah
Dapatkan cobaan yang berat
Seakan hidup ini
Tak ada artinya lagi
Syukuri apa yang ada
Hidup adalah anugerah
Tetap jalani hidup ini
Melakukan yang terbaik
Tak ada manusia
Yang terlahir sempurna
Jangan kau sesali
Segala yang telah terjadi
Tuhan pasti kan menunjukkan
Kebesaran dan kuasanya
Bagi hambanya yang sabar
Dan tak kenal Putus asa
SINCERE BY YOU LOVE ; ANNA AZIZ
FLYING TO ; KET RAHMAN


3 ulasan:

jan berkata...

how sweet~

Anna Aziz berkata...

hee. thanks naimah :D love :)

Abdul Rahman berkata...

<3 sweet