nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

Alhamdulillah !

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh bloggers ,

 Apepun setinggi kesyukuran kehadrat Illahi dari 4contest yg Anna join,
3 dari tu anna menang, alhamdulillah,
apepun thanks sgt pada those yg support anna dlm bidang ni k,
especially mama & ayah anna .
really2 appriciate it, syukran jazilan !

so kat sini anna nak share ngn korg  contest2 yg anna got prizes k :

JENG3 !!

FIRST CONTEST
Contest sudah ditutup,pemenang nya sudah diketahui.Hehe tahniah pada ANNA AZIZ kerana berjaya memenangi contest ini..Topup sebanyak RM50 sudah dimasukkn,photoshoot akan dilakukan selepas raya dan beliau juga ditawarkan menjadi salah seorang daripada admin dalam QL Picture's..Tahniah lagi sekali daripada sy dan selamat berpuasa ^_^



‎08 -Nurul Farhanah Binti Aziz 

19 tahun


SECOND CONTEST

tempat ke 3. with 1228 LIKES, CONGRATS TO ANNA AZIZ ^_^ PESERTA KE- 23. Your prizes will be post out tomorrow dear ♥ jap lg cik edaya PM ya :) congrats again! ♥

Congratulations to all Winners.


Grand Prize: NURUL FARHANAH AZIZ 

RM250 Cash


RM100 El Zahraa Voucher

1st Runner up: Dalila Noor
RM150 Cash
RM80 El Zahraa Voucher

2nd Runner up: Zurayah Abd Razak
RM50 Cash
RM70 Voucher

El Zahraa Fav : FATHIMAH AZZAHRA
RM100 Cash

RM50 Voucher 

To all winners, please contact us or come to our studio and collect you Prize as 

soon as you can. Because, we have photography session with you later. Any 

inquiry, please email to teamelzahraa@gmail.com


10 Consolations Prizes with El Zahraa Hijabs/Shawl worth RM40:

SHAFINAS SAMSUDIN
NURUL FATHIEHA
AINAA BAZILAH
ALEESA SAM
MIMI FARHANA HISAMUDIN
RASHIEDAH SHARUDIN
TASNEEM MAZENI
FARAH MADIHAH
SITI ZAZILA KAMAR
KARTINI


To all consolations Winners, please email us your current & valid address, 


contact no. We will courier to you the prizes.

***SEGALA KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD & TIADA PERUBAHAN AKAN 

DILAKUKAN*** PIHAK KAMI HANYA MENGAMBIL KIRA UNDIAN DARI NEGARA 

MALAYSIA, BRUNEI & SINGAPURA SAHAJA BERGANTUNG PADA TERMA & 

SYARAT.... HARAP MAKLUM*****


Kepada pengundi-pengundi, terima kasih kerana mengundi peserta-peserta 

contest ini, kepada peserta-peserta yang sudi bertanding, terima kasih juga tak 

terhingga.. Semoga berjumpa lagi di CONTEST KAMI yang akan datang.. 

Tahniah kepada semua PEMENANG...! Salam Aidilfitri dari kami.




Regards, 

El ZAHRAA TEAM


4th CONTEST IS END TOMORROW,

Apepun contest anna yg keempat ni anna slow sikit. now votes pn goin 700++

so sape yg nk anna mng support anna aw ? hee. tQ SO MUCH SUPPORTER.

so sesape nk votes anna boleh2 till 11.59pm 27august 2011 <3

follow this step ::

first step go to this link and like fan page :



second go to this link and like my picture :





done ? with love , THANK YOU SO MUCH


for you all information myb this september anna ade masuk big contest,
100% by juri but still need votes from kawan2 sume utk support anna k ?
every each votes meant alot to me,
with LOVE <3
. ANNA AZIZ .

2 ulasan:

KhuZa SunshiNe berkata...

wow...congrats ya

Anna Aziz berkata...

tQ deaarr ;D