nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

Tips : Pakai Simple Tapi Fashionable


hyehyehye . harini anna kua dgn my BesttFriendForever EIDA KECHIK. haa. klik nama tu kalau nak kenal. tapi dah berpunya tau. gtaww siap. heheh. so alang alang anna nak share dgn korang kot ada yg berminat tips ni. actualy selalu anna perasan ramai sgt yg suka berfesyen kan. so anna nak aja korang sikit cmne nak dressing tu simple tp fashionable. haa. boleh tgk contoh gamba bwh nie.



anna pakai simple tshirt yg labuh sampai lutut as a muslimah we should cover everything yg x ptot  kita nampakkan ryte ? oke so selain dari baju tu tudung pun main peranan penting. Tudung yg anna pakai ni ialah tudung bawal dari DIAN PELANGI. boleh klik kalau berminat nak beli oke. Tudung bawal ni plain kosong xde manik or apepun. tp kain dy best and mudah bentuk. harga pun murah je sume org bole dapatkan. hehe. untuk seluar anna pakai seluar slack G2000 Silver  supayan ada nmpk grand sikit :D

so hasilnya. korang boleh jadikan tudung bawal tu dgn gaya mcm pakai shawl cmni. kalau korang nak tau cmne cara pakai gtw anna k. simple je benda nie. sume org boleh try. cuma tudung tu main peranan penting tentang fashion. tp ingat yg penting skali berfashion tudung biarlah melepasi dada and baju tak singkat tauu. baru lah Allah syg kita. Islam x larang kita bergaya cuma jgn berlebihan dan jangan melanggar syariat oke. sama2 la kita amal makruf nahi munkar insyaAllah. hehe. saje nak share dgn korang benda ni. hope like it (:

thanks reding (: wsslm alaik ^.^



7 ulasan:

Adila Amalyna berkata...

Cantik sayang ;)
Muslimah tetap boleh berfesyen right?
Good entry yeah!

aina mysarah berkata...

follow sye balek, kayh?..

Mimieesyeerro berkata...

nice . perfect beb !

Anna Aziz berkata...

yuppie betul. as long pakaian kita tu x berlebihan tak ketat and so on kan ^.^

stereohearts berkata...

Buat lah video tutorial tudung .. saya nak jugak tudung macam tu .. :)))))))))))))))

Anna Aziz berkata...

woah ade permintaan ni. nnt anna buat oke ?
insyaAllah :P

Ida berkata...

nape gamba x nmpak full.. x nampak la suar yg kata grand sikit tu..hehe