nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

TEMPAHAN DIBUKA "TUDUNG SOLEHAH INSPIRED BY ANNA MONA BOUTIQUE"Hye And Assalamualaikum w.b.t here i come again with a new look and fashion. haa. ya ya. i'm now talking about hijab. This hijab was design by me Anna Aziz & My gorgeous mummy "Mona" so for simple we both name our boutique online as Anna Mona Boutique. Yesterday we have done our photoshoot for the first design of our hijab which is very niceeee.. seriously say, korang takkan kecewa dgn saya. tehee. About this hijab, material kain adalah dari high quality lycra plain & printed disamping mempunyai jahitan yang kemas dari butik yang pakar dengan jahitan tudung insyaAllah dpt memberi kepuasan kepada pelnggan kami. :)Apart from that, apa yang membezakan this hijab dengan others ialah hijab yang kami reka hanya dikeluarkan dalam size L & XL sama ada bagi kanak-kanak, remaja, mahupun dewasa. Hijab ini juga mempunyai layer yang menutup bahagian dagu para muslimah dimana tudung ini bukan sahaja kemas bila dipakai malah menutup aurat para muslimah dengan sempurna. Malahan hijab ini boleh dipakai untuk bersolat. :)

And finally untuk memuaskan hati semua orang jom tengok contoh-contoh tudung dibawah !
PERKENALKAN .. " TUDUNG SOLEHAH "


PINK COLOUR
RM60 ( KIDS )
RM70 SIZE L (ADULT )
RM80 SIZE XL (ADULT )
BROWN COLOUR
RM60 ( KIDS )
RM70 SIZE L (ADULT )
RM80 SIZE XL (ADULT )

SOLEHAH BLACK COLOUR
RM60 ( KIDS )
RM70 SIZE L (ADULT )
RM80 SIZE XL (ADULT )

SOLEHAH PRINTED PURPLE
RM60 ( KIDS )
RM70 SIZE L (ADULT )
RM80 SIZE XL (ADULT )
SOLEHAH PRINTED GREEN
RM60 ( KIDS )
RM70 SIZE L (ADULT )
RM80 SIZE XL (ADULT )
#WARNA-WARNA YANG BARU KELUAR NI SANGAT SWEET# 
tak kira  utk kanak-kanak ke remaja or dewasa pun sesuai pakai warna nie. And kalau korang perasan makeup dy pun cantik gila kan. Natural and soft. wah. kalau tidak taklah saya secantik itu. sekian. kihkih! ( gelak dengan sopan )so thanks alot to justnice makeover or anna panggil dia kak ida.thanks alot for the makeup yg sgt membuatkan sy teruja. so then if korang nak kawin ke nk bertunag or shoot anything boleh cari dia kat :-
atau

nak kenal dengan MUA ni tak ??

#baju pink tudung hitam dari kiri. itulah MUA pro kami. tehee. #

taDaa.. setakat ni tu je yg anna boleh bg korang tengok. tp untuk pengetahuan korang banyak lg warna yg korang boleh tempah. so kalau berminat boleh la email ke :
annamonaboutique@yahoo.com
fannafann@yahoo.com
ataupun buat tempahan melalui facbook Anna Aziz

" insyaAllah. Semoga dengan sedikit penghijrahan 

kearah kebaikan Allah berikan kita seribu 

keampunan dan Rahmat. Segalanya kerana Allah. "

Wassalam =)

Tiada ulasan: