nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

Off day.



yesterday and today is my off day because this few days my migrain come jelly with me. hurm. so i can't go working and i hate stay home and do nothing so that my off day i still do house work. aha. so you can come meet my parent cez i can be housewife edi. fewfeww. ( joking ) i dont want to get married yet :( sobsobs. so whatever actually i wish to share my activity during my off day. he he he.

First, " mengemas almari tudung yang semakin tidak kemuatan " -.-'



see.. ni cuma half tau.. ade dua bakul lagi.. entah bila lagi nak bagi-bagi.. or korang nak anna open preloved sales RM10-50? ( haha ) tention je sume benda nak business kan :P mesti la mesti. :))

so antara apa anna wat kat ruma, anna kemas almari tudung anna.. hish susah sangat nak pilih tudung sebab bertindih kan.. so half of it yang selalu pakai anna gantungkan. hehe

And today anna shoot gmb tudung bawak akel 2 tone bidang 50 kat rumah je cez nothing to do so better anna open sales kat fb kan. ig interested leh inbox anna kat fb :)) and untuk bawal bidang 60 latest design akan anna update esok kalau sempat cez esok anna start keje dh.. insyaAllah..

btw, anna share sume bawal akel yang anna jual tu dengan korang keyh.
apa kelebihan bawal ni ?

BIDANG 50 : lebih selamat untuk pastikan tudung korang tu tutup dada
MATERIAL KAIN : lebih tebal dan soft and mudah bentuk
HARGA : RM27 PER PCS & RM25 FOR 2PCS ABOVE














FB : ANNA AZIZ

amacam ? cantik kann.. boleh la pm anna kalau suka.. FIRST PAY FIRST GET . 
winkwink. take care.. will update again soon..
Wassalam. :)



3 ulasan:

❖ Syaa ❖ berkata...

Haaa lawa lah. Yang dua tone tuuu ;D Tapi duit tak banyak nak beli hehehe

Cik Cahaya Kasih Ilahi berkata...

as salam. dah lama cari jenis tudung macam ni yang labuh. Alhamdulilah ketemu jua. hee. tapi mcm mn nak order yer? : )

Anna Aziz berkata...

hehe. nk order boleh email fannafann@yahoo.com