nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

Anna Aziz Signature

Alhamdulillah. Bermula tahun 2016 anna dah mula design shawl Anna sendiri yang berkonsepkan EXTRA LABUH & EXTRA UNIQUESNESS dimana shawl yang Anna keluarkan ini merupakan shawl bertali dibahagian muka bagi memudahkan para muslimah kita untuk menggayakan shawl tanpa menggunakan pin dibahagian muka. Salah satu sebabnya adalah untuk mengelakkan shawl mudah tercarik dan rosak.

Jadinyaaaaa.. disebabkan Anna seorang yang sangat tak suka nampak shawl carik-carik dan amatlah MALAS nak pin shawl tambah2 bila nak gayakan style 'pin bahagian belakang' MAKA terzahirlah shawl by Anna Aziz Signature ini. 

So untuk sesiapa yang jenis mcm Anna boleh la try shawl ni.
Apa lagi yang best dengan shawl keluaran Anna ni ? Kain yang digunakan adalah jenis-jenis kain moss crepe custom made dan heavy chiffon yang empuk gebu dan disukai ramai. wahahaha. In addition, paling best kain yang digunakan TAK PANAS, TAK JARANG, EASY IRONING dan TAK MUDAH KEDUT.

Bagi yang berminat boleh cuci-cuci mata di :
FACEBOOK PAGE : ANNA AZIZ SIGNATURE
INSTAGRAM : @annaazizsignature
WHATSAPP : 011 39541092
EMAIL : annaazizsignature@gmail.com


2 ulasan:

Unknown berkata...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya PAK IBRAHING seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan MBAH SORE yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 4D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada MBAH SORE dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH SORE saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, MBAH SORE adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 085-256-133-981

التميز المثالي للخدمات المنزلية berkata...الخدمات المنزلية بمدينة القطيف 0551844053


شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف فلل بالقطيف
شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف بالقطيف