nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

Dinner Dah Lapuk

Tajuk kali ni Dinner Dah Lapuk. kenapa tajuk x best nk share dgn korang sal dinner yg dah berzaman. hahaha. yela. org len update menda latest rini anna update benda da lama bru nk post. ekeke. tpelakan as long leh isi msa lapang korang jgk bazirkan msa sket baca benda alah ni sume :p actually dinner ni xde la lapuk sgt nye pun. akhir sem lebih kurang 2bulan lepas la. (lapuk x ?) haha. dinner yg Kelab Perjani poli anna anjurkan as a end of the semester dinner. especially utk senior2 yg dah last sem kan. so nak la ada some memory dgn dorg. so ni lah gmb gmb yg anna ada msa dinner tu. muka budak2 je. mesti skit mata korg tgk kan. haha.

dari kiri. Wawa. Anna. Penny. Afif

Dari Kiri Wawa. Anna. Penny. Belakang tu Ket Rahman (:

senyum penny. kau hot lah mlm tu. seriously :p

aww.. mata diee... haha 



Bersama Wawa

Sekali lg dengan Wawa (:

Tu je anna nk share . hee. Tata. Wsslm :)


1 ulasan:

Niena Sofea berkata...

Salam ..

Niena tag kamu untuk GA ni ..

nienasofea.blogspot.com/2011/12/giveaway-by-pycha-and-eryno.html

Jom join .. =)