nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

karikepalaikan. slurpp.

hye kaki kaki blogger sekalian. anna nk cite nie ngn korang x kesa la korang nk bace ke tak cite nie. :P rini kan mama anna masak karikepala ikan. sedap giles. pagipagi pulak tu ma masak. selalunye org makan nasi berlauk cmtu tghari kan. haa. tau x anna mencekik karikepala ikan tu pepagi buta seawal jam 9pagi sharp ! haha. actually my mom masak awal sbb anna ni susah betul lah nak makan nasi tp kalau dy masak confirm habis. and laju je sambut. haha. so begitulah cite dy sampai je kat office bukak tupperware. omg. nyummy. trus makan. hahaha.
tak cye ? tangok ni..





see. laju x anna mkn ? :P

ni si naimah kwn sekerja anna share dgn dy. sbb dy pun ske mkn mkn ni. hahaha

da la tupperware besa. air pun nak besa jgk. :D hee

oke dah kenyang alhamdulillah

serahkan pula pada yg pakar menghabiskan makanan. HAHA
oke tu je. sekian wassalam. (:
p/s  tinggalkan komen di bahagian bwh title entry !









4 ulasan:

jan berkata...

time kasih la masukkan gambar sy tgh mkn :P

Anna Aziz berkata...

sama sama kasih naima :p

Safwan Seth berkata...

anna nak sikit, mcm sedap je.

Anna Aziz berkata...

da habos lama da safwan. hihi