nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

kisah hidup masa kini..

eceh tajuk entry nak hot lg sensasi kan.. sensasi ke punn. eww. haha. Btw, mesti korang tertanya-tanya kan ape lg lah anna nak mengarut mlm neh :P haa baca lah kalau nak tau. xnk tau pun xpe. xkesah. siyezz! haha.
so title hidup masa kini ni adalah disebabkan saya Anna Aziz ingin menyoret oret horet dan coretkan kisah hidup masa kini saya sebagai seorang pelajar praktikal di sebuah syarikat Haji & Umrah di atas entry blog sy sendiri. tanak baca pejam mataaa. peaceee~ hihi 

hari ni dah masuk 3rd day anna masuk office kat sini. ape ? korang tanye office ape erk ? haa. nama syarikat biarlah rahsia. tapi kalau nk pegi umrah ke haji mai lah daftar sini. calling2 Anna oke. :p lau xde no fone email pun xpe . wuuwuuu. kat sini banyak jugak belajar yg first belajar to be confident in working even benda tu kita x penah buat tp kena try an error la and kalau xtw bertanya lah andai tidak sesat jalanlah kamu masuk hutan smp bilabila pun xleh kua. hehe. 

anndddddd.. tau tak.. first day nak masuk keje kat situ giles lah excited aku nie mcm org xpenah kerja langsung tau. semangat pilih baju iron sume siap.. siap dtg kul8 lagi padahal office bukak kul 9 gile gelak lah aku sorang sorang. hahaha. dtg dtg pulak dpt komputer sorang satu siap tny ade keje nak buat tak. lepas hbs stu keje, tanya lg.. punya lah gelak si naimah kawan kerja anna tu. hee. peace naimah. jgn ckp tak kenal aku cmne :p hihi. tengok lah niii !
ni time kat rumah ready to go for my second day bebeh . hihi. thanks viva. tanpa anda sy ke sana berjalan kaki jawabnya :P

ahaa.. tengoklah siap pakai kasut baru lagi.. feewitt.. mmg lah sy mempunyai semangat yg jitu :D
so masuk lah part second day setelah anda melihat gamba gamba diatas. hee.
my second day, dah dpt kunci sendiri utk masuk office.. haa.. mentang mentang ni muka datang awal kan :P heheh. tapi taakut wehh.. da la wa ni penakut sikit.. gelapp pulak tu office tu tanpa sebarang alat pencahayaan. haiyaaa wehh gena neh.. sampai kul 8.30 duk fikir fikir dlm kete nak masuk dulu ke tak ea.. nk tggu si naimah tu alah lamanya. hahaha! so saya memutuskan utk beranikan diri masuk kedalam office yg gelap gumpita etu. hUhuu~ sje besa kan u tu supaya korang tekankan bacaan disitu. hehe. so dah mausk smp tangga tu anna pun bukak lampu and... 
klikkkk. amek gmba. hahahha !

see. sempat peace. betapa berani nya saya kala ini. hihi ^.^ v
masuk je opis anna trus bukak segala suis yg ada smp lah bilik etu terang benderang. phurhh. lega. haha
then apabila tibanya naimah saya pun mengambilah gamba dgn beliau sbg kenangan kat sini. ecewah mcm esok nk berenti je kan. padahal bru 2hari masa ni. 6bulan lg duk situ. :P
ini lah naimah yg anna cakap tu. dy dtg je trus suh amek gmb. pdn muke kauu. hoho

ni la tempat anna. best kan. haa. bukan senang. wifi siap laju lg leh on9 dengan jayanya. haha
then.. korang nk tau x tgh tgh keje tu kitorang wtpe ? haa. masa tgh ade lah keje sikit sikit tp da siap so anna and naimah kwn anna tu on9 la pastu our manager bg cash rm50 utk expenditure kitorang kat office.mulamula wat cool lagi kan simpan duit tu. pastu kena paggil dgn boss suruh fotostat borang kat 7e apekah lg.. aku pergi dgn gumbiranya dan membawa pulang ais krim dgn ghairah. hahahahha
haa. cun x ? haha. memanglah azalinya aku bukanlah gadis cantik idaman para jejaka. hihi :D
adekesahpulakkan :P heheh.




6 ulasan:

sofiarti oktarina berkata...

Amboi seronoknya dia :)

eryla aifa berkata...

comel anna..hee

Anna Aziz berkata...

haha. seronok lah sofia :p
thanks eryla :D

jan berkata...

untung la leh on9 ngn jayanya...hahahaha

Anna Aziz berkata...

haha. mestilah. ang pun sme. haha

Tanpa Nama berkata...

Aduh...kaki berstokin!Keras nye batang konek ku!Sampai senak di sebalik jeans!Kalaula saya dapat jumpa awak,memang saya peluk pinggang awak dan gesel kemaluan awak dengan rakus dan ganas disebalik baju kurung awak!Hempap badan awak ke lantai dan kepit kaki awak tu dengan boot cowboy kaki saya dan teruskan geselan saya pada kemaluana awak sampai saya terpancut dalam jeans sendiri!