nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

SALES SALES SALES !



hey. Anna open preloved sales. Preloved adalah baju terpakai yg masih dalam condition yg baik and some of it mmg x pernah pakai because of the size and the ngada ngada of me dah beli banyakbanyak tanak pakai plak. hhe. cheaper price. boleh runding lg. jum ushaa.
Sape-sape berminat boleh email to : fannafann@yahoo.com
.FIRST COME, FIRST SERVE.

.EACH ITEM AVAILABLE ONLY ONE.


RM 27 EXCLUDE POSTAGE
sold out
pure white : free size
condition 10/10
still dalam plastic x penah pakai pun
available : 1
RM27 EXCLUDE POSTAGE
sold out
stunning orange : free size
condition 10/10
still dalam plastic jgk x penah pakai lg
available : 1


TO PEOPLE AROUND IPOH KALAU NK BELI BOLEH JUMPA ANNA SO TAKYAH KIRA POSTAGE :)
IF BUY BOTH COLOUR TOTAL RM50 EXCLUDE POSTAGE  ^.^



RM 25EXCLUDE POSTAGE
sold out
GREY CARDIGAN
condition 10/10
anna baru sekali je
cantik and selesa gila. anna jual sebab dak tak terkira cardigan kat ruma nie. hehe
really awesome !
flower shirt.
size S
RM20 EXCLUDE POSTAGE
condition 10/10
sweet for a cute girl !
purple shirt
free size
RM22 EXCLUDE POSTAGE
condition 10/10
baru pakai sekali je.
suitable for casual wear !

orange yellowish  blouse
size M
RM27 EXCLUDE POSTAGE
condition 10/10
pakai sekali je.
Muslimah wear this !
black long shirt with cap
very awesome. :P
size S
RM27 EXCLUDE POSTAGE
Condition 9/10
Turqois t-shirt
for a sweety girl
size L
RM20 EXCLUDE POSTAGE
condition 8/10












2 ulasan:

♥ naurahbaiti ♥ berkata...

kak anna. yang first picture tu awesome lahh! kalau naura nk boleh? tapii bolehkan kurang kurang? hee (:

Anna Aziz berkata...

wsslm. boleh syg.. email akk k ? :)