nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

Maria Elena & Fatin Suhana Reply Meeee .. ouchh pengsan.




ouch ouch people i'm a big fan of maria helena & fatin suhana and i'm happy that they reply my comment on facebook. This's the first time i've try to commented them & i felt shocked like crazy bila i look on my noty there was their name. hey i'm not lying >.< 
ade bukti neh neh haa ..



haarr haarr haarr mesti korang ckp gelabah gila kan nak gitao. bia la.
blog sendirik okey. tak post kat blog korang pong.. har har :P
Actually at first anna coment kak fatin suhana ni using my official fb account .
tengok tengok terus dy balas them borak borak dengan dy smua and my first perception toward her is she's kinda beautiful creature :') chantek luar chantek dlm alhamdulillah . ya ya i mean kak FS ni x sombong pun dengan kengkawan even ramai gila peminat dy kan. Bagi yg belum taw kak FS ni. she's muslimah model aw. pretty gorgeous ! iloveeyou sis. nnt kalau jadi dtg kuantan i'll let you know. hee. teringin gila nk shoot sesama. phewwwit #mesti tenggelam muka x glamour neh. HAHA !




haa this time anna guna my fan page pulak to kak FS . tengoklah betapa friendly dy. #akupunsme. EXCITED LUBEY =.=' aptb. huehuehuehue
yang first account tu xle nk print screen sebab noti full xle dh bkk older post =.=' hate that. hurm
AT THE TIME KAK MARIA HELENA CHANTEK tu pulak reply my comment kan. uolls tengoklah betapa terujanya sy insan biasa neh. bhahaha



okey they are super duper girl i know and hope one day can met them .
oh kak mariaaa anda sangat ohshemmm. <3
love the way you speak :))
p/s kalau korang nak smbg dgn dorang komen komen je dorang such a nice girl okey.
(=

1 ulasan:

Cik Atien berkata...

wahhhh.. happynya awak. :)