nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

Merasmikan tudung solehah :P





Bagi sesiapa yang friend dengan anna kat fb mesti tau anna duk update solehah hijab & syria new arrival semalam an tapi rasanya korang dah membuta dah tu haa . haha . kesemangatan yang jitu punya pasal gigihkan diri ngantuk-ngantuk snap pic tudung-tudung tu semua guna patung yang comel-comel tu . Ni sume supaya korang x bosan asyik tengok muka aku yang tak galomur ni je jadi model . haha =.='
tapi mcm manapun hari ni kat office ni haa anna pakai tudung solehah black flower owning code 01 aw. omeyy tudung ni . Anna pakai duk gaya-gaya dak JB sket almaklumla kawan rapat sume ramai dak JB hehe. Saje bg korang tekejut tgk . hahaha .

Dipersembahkan .. JENG3



bler pakai tudung cmni en kite tringat kat mmber sorang ni UMMI HUMAIRA
dy pakai tudung gini la. hihihi. Apepun tudung ni cantik sangat. Kain dy strechable and sejuk jea haa.
ni anna bagi tgk gmb contoh sikit-sikit okayy.
 
 
 
 
 

bukan ni je tau koleksi tudung solehah ni. Ada banyak lagi. Tudung solehah ni baik syira ataupun hijab biasa kita pakai yang mcm anna ni semua ada lapisan tutup bawah dagu so sgt sweet bagi wanita muslimah senang kita nak solat kan. Pakai pun nampak kemas je. tehee. If interested boleh terjah


Yang bawah ni random picture . Yang pakai shawl biru nie member office se-prek-tikal ngn anna. First time woo dy pakai shawl gini datang office  mane penah dibuat. Masuk-masuk je office i was likeee ' WOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! hot gituh. hahaha. so dengan ke-teru-jaan yang ada ni anna pun pakaikan dy shawl ni bagi nampak comel-comel gitu. oke tak oke tak . hee.



If korang nak pakai shawl cmni.. senang je.. mula-mula pin kan bahagian belakang tudung tu then lilit-lilit je nanti siap. eceh senang je aku cakap en. MIAHAHAHAHA. Pracktise make perfect. cayok cayok 


eh it's me Anna , thanks for reading !
dadooooooo~ wsslm




5 ulasan:

MateBulat berkata...

waw ! gojees anna ..lagi2 naimah ..nmpk mudee remajaaa lah ..cntik2 korg ..huhu ..

jan berkata...

huhuhu.smpi ati btol cin anna aziz nih...isk3 :P

Anna Aziz berkata...

bhaha jgn mara yong ekeke

Anna Aziz berkata...

@as : kan as kan gojes naimah. aahaha

Tanpa Nama berkata...

Cam m nak beli ni