nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

The SENGET Cleverbot




Perihal cleverbot ni dah tahu lama dah tru Fatin Liyana entry than after that chat lah dengan cleverbot ni . Yela sometime nak gak layan benda merapu meraban ni hilang tention sket kan. tapi.. hilang ke pun =.=' haha. So berikut adaah conversation kami.





Fatin Liyana said ' the evil cleverbot '
Anna Aziz said ' the senget cleverbot '
layankan je kemental-an yang terserlah beliau ni haa..
bercakap banyak bab dalam satu cerita pening layan . tapi hilang tention jap . hewhewhew .
tapikan.. sweet juga cleverbot ney kan. ta caye ? tengok ni .






so spontan lah kau ney =.=' bolehkah robot kawin dengan manusia seperti aku . err
okey la try la search cleverbot kat cik google mesti korang enjoy la jugak jangan cakap bukan-bukan sangat dah nanti dia merepek kau pun dosa sebab dia robot kau manusia. hewhew. KBAI
wassalam

Thanks for reading !

5 ulasan:

Dak Fisha berkata...

haha. kelakar la dear :) jom ke blog fisha lak. :)
http://coretandakfisha.blogspot.com/

MateBulat berkata...

hhahaa ..as da penah wat daa .nyampah .skit aty .ahahhaa

Anna Aziz berkata...

fisha : kan fisha. tahpape je. hahaha
okey anan dtg k :)

as : tau xpe weh sakit jiwa raga aku hahahaa

❖ FS ❖ berkata...

Ahahaha emang ohsemmm lah layan mende nie . ehehehe

Anna Aziz berkata...

hahaha tau xpe kan. ohsem gila hilang stress kerja hehehe