nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

TIPS : Bibir Cantik Semula Jadi Untuk Lelaki Dan Wanita




Gendang gendut tali rafia
kenyang perut suka ria :D 

Ahak ahak . Oleh kerana mood rajin anna datang ibarat helikopter terhempas boommmm !! er . okay contoh yang sgt tidak baik. -.-' anna nak share dengan korang tips mcm mana nak jaga bibir supaya tidak merekah, kering, gelap, kusam, huduh, buruk, dan sebagainya (miahabahahahabiahahahahaha gelak berterabur like maria elena ) 

So antara langkah yang korang boleh ambil ialah :
  1. Minum Air Masak Sebanyak Yang mungkin
  2. Gosokkan bibir anda menggunakan berus gigi setiap pagi dengan cara pusingan mengikut arah lawan jam ( eceh ske hati aku je ) haha . tapi btul la. cube cepatt !! :p
  3. Gunakan Lip Ice/ Lip Bam/ Vessaline

But kalau korang nak perubahan tu nampak cepat, tangkas and lebih efektif korang boleh try ni lipstick collagen dari D'herb. Anna guna ni mmg best sebab lipstick ni dia ada collagen and sangat melembabkan bibir. Apa yang lebih menarik tentang lipstick ni is bila pakai tu dy tak rasa berminyak aw. Seriously. Cuma rasa best je. ( haha ) and warna  dia adalah mengikut darah anda jadi digalakkan anda cuma calitkan sedikit sahaja supaya bibir anda kelihatan pink menawan gitu. Awesome tak tipu. So anna sarankan sape yang ade masalah bibir kering, gelap, mengupas ataupun penyakir bibir tu better pakai ni sebab lipstick ni membantu menambahkan collagen dalam bibir anda ye tuan-tuan puan-puan.

Untuk pengetahuan anda akibat terjadinya bibir kering, gelap, mengelupas adalah akibat kurangnya collagen didalam sel kulit anda so perkara ini telah mengakibatkan bibir anda kelihatan tidak sihat ye. ( skema gle ) haha. oke foine. Tu jela nak cakap. All this thing pun anna tahu sebab minggu lepas anna start buat rawatan kulit dekat new york skin care tu. Al-sebab musababnya adalah kerana kulit muka yang sudah kering terlampau sangat so terpaksalah melaburkan duit kesitu. Jadi pakar kulit di new york skin solution tu sarankan haruslah memakai produk yang mempunyai collagen dan minum air masak dengan kuantiti yang banyak supaya kulit kelihatan lebih sihat, gebu dan cantik :P

Bawah ni adalah contoh lipstick tu perisa strawberry yang sungguh mengasyikkan ^.^
Boleh baca function dia kat bawah ni. Anna pun mmg pakai lipstick ni and kalau korang pun berminat nak cuba boleh contact anna kat fb erk.
D'Herbs Lipstick Collagen Treatment 

Bibir kering, gincu tidak tahan lama, mengelupas, sensitif, gelap dan tidak menarik jangan bimbang dengan gincu rawatan d'herbs anda akan memiliki bibir yang seksi, muggil serta kemerah-merahan secara semulajadi.

Fungsi :

1) Sebagai penyeri bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah

2) Melembabkan bibir yang kering dan merekah

3) Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan

4) Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita

5) Simpan di tempat yang bersuhu bilik (30'-35'C)



{1Box } 
HARGA JUALAN RM 25.00 (SM) | RM 30.00 (SS)|  

P/S :: SAPE YANG BELI DENGAN ANNA
JUST RM23.00 PER BOX :))

4 ulasan:

Sherwieyna Muzzawer berkata...

bestnye info ni..i like sangat-sangat..hehe..;D

Anna Aziz berkata...

hehe. thanks dear.. :D

Bro Azkar al hamidi berkata...

fuh tips yg sngt menarik! hehe.. siap promot tuew!.. (simpan satu ek? )

kasi diskaun ek :P

si gadis. berkata...

haha mesti la mesti. lau nak inbox la kite nie :P less dh tu miahahaa