nuffnang ads

teMan setiA awAnsikeCIL

TIPS : SOLEHAH SHAWL XL

Vlog bawah ni anna buat cez ada some of readers yang request anna wat tutorial untuk shawl xl mcm selalu anna pakai niey. Hopefully it's helping. Actly sempat wat video ni pun sebab alang-alang dah siap nak hangout dengan mmber. hee. I know it really simple. I'm still new. hewhew


Btw, shawl tu blue black colour dari butik anna sendiri . Kalau berminat boleh KLIK SINI . 
And baju anna pakai tu dari PAPA SHOPER . check it out :))

Pandangan Sisi


haa kasut tu kat GIAMAX jusco kinta city, Ipoh. lailailai beli laa sme nan ite ~ :P

Pandangan Belakang


Pandangan Hadapan


ll SOME MEMORY TO BE REMEMBER ll
. THANKS TO ALL GIRLS DAY OUT .
ILOVEYOUALL









thanks reading this entry !
goodnight





2 ulasan:

:::Mizz Freesia::: berkata...

Wah!! thanks untuk tutorial tue.. Co skrg susah nak cari stail shawl yang labuh.. i'm waiting for the next style.. ^^,

Ikmal berkata...

Assalam... datang sini... hehehhe.. nice one... >.<